Welkom » Kopen

Wat is er te vinden?

Tijdens de beurs worden kleding en speelgoed verkocht.

Kinderkleding wordt verkocht in de maten 92 tot en met 176, voor meisjes en jongens. Het aanbod is heel divers, van een simpel T-shirtje tot merkkleding. U vindt er broeken, rokken, jassen, (T-)shirts en sportkleding. Denk ook aan regenkleding, badjassen, riemen, mutsen en wanten, badkleding, enz...

Voor schoenen geldt een beperking. Op de beurs vindt u sportschoenen met noppen, ballet- en gymschoenen, rubber laarzen, waterschoenen en bergschoenen. Dit zijn schoenen waaraan vrij goed te zien is wat de kwaliteit is. 'Gewone' schoenen worden niet verkocht.

 

Bij het speelgoed vindt u voor iedereen iets. Natuurlijk bordspelletjes en puzzels. Maar ook poppen en toebehoren, auto's, racebanen, knutselspeelgoed, bouwspeelgoed, buitenspeelgoed en nog veel meer. Sinterklaas kan ook heel goed zijn slag slaan. Regelmatig worden ook mooie sets van bv Playmobil of Lego verkocht.

Bij het speelgoed vindt u ook een kast met dvd's, cd's en games en een kast met boeken voor klein en groot. Ook zijn elk jaar tassen en versiering voor de kinderkamer te vinden.

In de hoek bij de ingang van de beurs vindt je fietsen, steppen en fiets- of autostoelen voor aantrekkelijke prijzen, en vergeet niet de rollers of schaatsen voor het komende seizoen!

 

Kwaliteit
Wij trachten te zorgen we voor een aanbod van goede spullen. Dit doen wij middels meerdere controles bij de inname en sortering van de door de verkopers aangeboden artikelen. Zo letten we bij kleding op gaten, vlekken, kapotte ritsen, rookgeur, enz.  

Wij zijn niet verantwoordelijk voor miskopen. 

Hoe koop je de spullen?

De beurs is op zaterdagmorgen van 10:00 tot 12:00 geopend. Belangstellenden kunnen gedurende die tijd een keuze maken uit de aangeboden artikelen. Op ieder artikel kunt u een sticker vinden met de prijs, het nummer van de verkoper en evt. wat aanvullende informatie betreffende het artikel.

Heeft u uw keus gemaakt? Dan kunt u met de door u gekozen artikelen naar de kassa lopen. Daar worden de stickers verwijderd, de artikelen geteld en de afzonderlijke prijzen bij elkaar opgeteld. U krijgt een bonnetje met het te betalen bedrag dat u kunt afrekenen bij de kassa. Betalen kan alleen contant, wij hebben geen pinapparaat. Probeer ook met kleingeld te betalen.

Overal op de beurs lopen medewerkers rond. Aarzel niet om iemand aan te spreken voor vragen! Heb je bij voorbeeld een mooi artikel gevonden maar zonder sticker? Misschien hebben wij de sticker al eerder gevonden en kunt u het toch kopen. 

 

Denk aan de andere kopers! 
Uiteraard mag u twijfelen en artikelen terugplaatsen. Probeer dan wel zo snel mogelijk een keuze te maken zodat andere kopers de kans krijgen om de kleren die u niet hebt gekocht zelf te kiezen. 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb