Kinderkledingbeurs Wageningen Noord-West

Welkom op de speelgoed- en kledingbeurs van de Wageningse wijk Noord-West. De beurs is open voor iedereen die op zoek is naar nog nette tweedehands kleding en speelgoed. 

Twee keer per jaar, in de lente en in de herfst, wordt het gebouw van de Nijenoordschool en de Johan Frisoschool omgebouwd tot grote beursvloer. Op zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 zijn alle kopers welkom!

 

Welcome at the toys- and clothingfair of the quarter Noord-West in Wageningen. The fair is open to anyone who is looking for decent used clothing and toys.

Twice a year, in spring and in autumn, the building of the Nijenoordschool and the Johan Friso school is transformed into a large fair floor. All buyers are welcome on Saturday morning  between 10:00 and 12:00!

Nieuws

Beurs afgelast ivm corona-epidemie

 

Op 12 maart heeft de overheid bekend gemaakt dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen die tussen 13 maart 2020 en 31 maart 2020 plaatsvinden, worden afgelast.

Dit betekent dat onze lentebeurs van 28 maart voor kleding en speelgoed helaas niet door zal gaan.

Afhankelijk van de duur van de epidemie zullen we kijken of het nog mogelijk is om vóór de zomer alsnog een lentebeurs te organiseren. Houd onze website in de gaten!

Bewaar sowieso je kinderkleding en speelgoed nog even, want op 10 oktober dit jaar hebben we weer de herfstbeurs.

 

Lees meer »

Lentebeurs 2020: vraag een verkoopnummer aan!

Ben je al volop bezig met de voorbereidingen voor de lentebeurs van 28 maart? Vraag dan snel een verkoopnummer aan! Lees hier hoe dat heel eenvoudig kan. En weet je nog van buren of vrienden die best wat ruimte kunnen maken in hun kasten? We rekenen op jouw reclame voor de beurs. Tot gauw!

Lees meer »

Record beurs herfst 2019

Wat een mooie beurs! Deze herfst hadden we een record aantal verkopers met 130 uitgegeven verkoopnummers. Wil je volgende beurs ook een verkoopnummer krijgen, wees dan op tijd! Voor de scholen aan het Hooilandplein is ook een record bedrag opgehaald: €1260! We hopen dat ze hiermee mooie projecten financieel kunnen ondersteunen. En uiteraard zijn ook een record aantal mensen blij naar huis gegaan, met veel mooie spullen voor de kledingkast of het speelhoek. Dank aan alle kopers en verkopers voor jullie belangstelling en een speciale dank aan alle 30 vrijwilligers die heel hard gewerkt hebben!

Lees meer »

Veel kleding uitgewisseld!

Afgelopen zaterdag 6 april was onze lentebeurs. De opkomst was hartverwarmend en veel kinderen gingen met een volle tas "nieuwe" zomerkleren weer naar huis. De opbrengst voor beide scholen samen is €1080! Hartelijk dank allemaal!

Lees meer »

Mooie opbrengst voor onze 25ste herfstbeurs

Als afsluiting van ons jubileum jaar hebben we een mooie beurs gehad op 6 oktober. Veel nieuwe medewerkers, veel nieuwe verkopers, en veel kopers die weer hun kasten hebben kunnen vullen voor de winter. De beurs heeft €1140 opgebracht voor de scholen aan het Hooilandplein, ze waren daar erg blij mee! Dank aan alle helpende handen! We zien jullie allemaal weer op 6 april 2019.

Lees meer »

Agenda

Lentebeurs 2020:
zaterdag 28 maart
Voorlopig AFGELAST

Herfstbeurs 2020:
zaterdag 10 oktober

 

Hoeveel jaren komt u al op de kledingbeurs?

Maak een Gratis Website met JouwWeb